Wednesday, February 15, 2012

Omega 3 Fish Oil Herbalife


Hai kawan2!!!http://www.emocutez.com
Kalau korang bijak....cer teka nama ikan kat atas tu...hehe
haaaaa....kalau nak tahu..kena laaa baca sampai habis okay?



Adakah anda mencari penyelesaian terhadap masalah
jantung yang membelengu hidup anda?

Herbalife Omega 3 Fish Oil 
adalah penyelesaiannya!!


Omega 3 merupakan asid lemak yang membantu jantung
yang merupakan otot terpenting dalam badan anda.
Asid lemak Omega 3 ini diperlukan untuk tumbesaran normal
dan pembesaran serta penglihatan yang baik.



"Para penyelidik telah menemui bahawa Omega 3 dapat membantu merendahkan kadar lemak trigliserida dalam darah yang dibina di Arteri-arteri (salur darah) dan  yang menyebabkan serangan sakit jantung."







Omega 3 ini tidak dihasilkan oleh badan kita dan
 bagaimana cara kita mendapatkannya??

Ya..betul!!!

Kita dapatkan dari diet kita..atau dalam bahasa mudah
ianya didapati dalam makanan kita.



Kajian menunjukkan orang Eskimo dan orang Jepun yang
lebih banyak memakan ikan dan ikan yang berlemak tinggi
mempunyai kadar penyakit jantung lebih rendah kerana
pemakanan mereka.


Berbeza pula keadaannya dengan masyarakat Malaysia..
Secara purata, pemakanan rakyat Malaysia adalah tinggi
dengan kandungan lemak tepu yang tidak diperlukan oleh badan manusia
kerana masyarakat Malaysia banyak mengambil makanan
beraskan daging dan produk tenusu seperti kek dan keju




Tetapi, Masyarakat Malaysia kurang
mengambil makanan yang kaya dengan
Asid lemak Omega 3.

Malaysia merupakan negara yang mana rakyatnya banyak yang mengidap
penyakit jantung dan darah tinggi.
Hal ini kerana kurangnya pengambilan zat-zat yang baik untuk badan
dan gaya hidup yang tidak sihat
Obesiti juga merupakan salah satu faktor yang menjadi penyumbang kepada
pertambahan bilangan penyakit ini.


Omega 3 Fish Oil Herbalife
adalah rumusan terkini
daripada Herbalife yang merupakan campuran halus
dan ekslusif lemak hidupan laut yang kaya dengan
Asid Lemak Omega 3 yang sangat berkualiti, terutamanya
Eicosapentanoic acid (EPA) dan Decosahexanoic acid (DHA),
untuk membantu meningkatkan kesihatan tanpa mengubah
makanan harian anda. Ia juga kaya dengan
Vitamin dan mineral yang baik untuk kesihatan badan anda.



- Pakar Perubatan dan Pemakanan bersetuju bahawa
Asid Lemak Omega 3 memainkan pernan yang penting
dalam memastikan kesihatan badan manusia, dan sesetengah
kajian menyatakan bahawa ianya dapat menyokong
 fungsi jantung yang baik.

- Omega 3 Fish Oil kaya dengan asid lemak Omega 3
dan boleh diambil setiap hari untuk kesan yang optimum.

- Ramuan dibuat daripada lemak hidupan laut dalam (ikan laut dalam)

- Senang untuk ditelan kerana kapsul nya sngt lembut
Stabil : diadun bersama minyak thyme, peppermint and clove
untuk memastikan ianya fresh dan x hanyir




"In Perth, Australia, a study had revealed that fish consumption can be used against hypertension and obesity. Researchers of the UWA (University of Western Australia) have discovered that a weight-loss diet which includes a regular amount of fish consumption can be quite effective in reducing blood pressure and improving glucose tolerance."


Kajian diatas menunjukkan, orang yang lebih banyak mengambil ikan dalam menu makanan sehariannya dapat mengelakkan dirinya daripada diserang penyakit jantung, tekanan darah tinggi dan masalah kegemukan terlampau iaitu OBESITI. 



Kapsul nya sangat lembut dan tidak hanyir.Boleh dikunyah - kunyah seperti chewy candy. Omega 3 Fish Oil Herbalife adalah sesuai untuk semua lapisan umur dan tidak berbahaya kepada kesihatan.










Kini terdapat banyak Omega 3 dijual dipasaran dan anda harus memastikan kualitinya terlebih dahulu
Pelihara kesihatan jantung anda
Dapatkan Omega 3 Fish Oil Herbalife untuk kesihatan sepanjang hidup anda!!!
Badan yang sihat mencegah dari diri anda mengidapi penyakit2 yang teruk

Apa yang menarik..Omega 3 Fish Oil dapat membantu dalam proses penurunan berat anda
Jika anda mengambil Omega 3 dlm diet harian anda..nescaya anda dapat membantu mengurangkan berat badan anda!!


Hubungi Jurulatih Kesihatan Peribadi anda hari ini!!

0136451914


Sunday, February 5, 2012

Radiant C Skin Care Herbalife


Dah bagi kulit korang makan belum?

haaaaa.....kalau belum bagi kulit korang makan dulu okay?
hehee...
Kali ni aku nak share serba sedikit tentang Produk2 Luaran Herbalife
dgn kata lainnya

                 (HERBALIFE OUTER NUTRITION)


Okay highlight sket dekat perkataan sebelah Outer yakni Nutrition
nak tekankan kat sini...produk2 skincare Herbalife juga berasaskan Nutrition
hal ini kerana produk penjagaan kulit Herbalife ni dibuat daripada sumber2 asli
bukan BAHAN KIMIA


Nak tekankan dekat sini
Bahan kimia tidak bagus untuk kulit
kebiasaannya jika anda nak beli produk kecantikan...sila aware dgn label


 "Natural Source 100%"


okay..sbbnya kebanyakan produk penjagaan kulit dekat luar sekarang dibuat drpd bahan kimia
mmg hilang jerawat..jadi putih...tp side effect jangka panjang nyer anda x tau kan
jadi..hari ni saya nak share serba sedikit kelebihan produk2 penjagaan kulit dari Herbalife


Ada 4 set penjagaan kulit yang diformulasikan oleh Herbalife

1) Radiant C 

( Terdiri daripada Radiant C Cream Booster, Radiant C Face Quencher dan Radiant C Daily Facial Scrub dan Radiant C Body Lotion SPF15 )

2) Skin Activator

( Terdiri daripada Nighttime Replenishing Cream, Lip Refiner, Day Lotion SPF15, Eye Cream, Decolletage Cream)

3) Nourifushion 

( Terdiri daripada MultiVitamin Normal to Dry Lotion Cleanser, MultiVitamin Normal to Oily Foaming Gel Cleanser, MultiVitamin Normal to Dry Toner, MultiVitamin Normal to Oily Toner, MultiVitamin Normal to Oily Moisturizer SPF 15, MultiVitamin Normal to Dry Moisturizer SPF 15, NouriFushion MultiVitamin Night Cream, NouriFushion MultiVitamin Eye Cream, NouriFushion MutiVitamin Eye Gel, NouriFushion MultiVitamin Clarifying Mask, NouriFushion MultiVitamin Moisture Mask dan NouriFushion MultiVitamin Exfoliating Scrub) 

4) Herbal Aloe 

( Herbal Aloe Moisturizing Shampoo, Herbal Aloe Moisturizing Conditioner, Herbal Aloe Soft Hold Hair Spray, Herbal Aloe Hand Cream, Body Buffing Scrub, Body Contouring Creme, Herbal Aloe Everyday Body Wash dan Herbal Aloe Everyday Smoothing Gel)





Untuk Radiant C..semua jenis kulit boleh pakai..dan semua jenis umur mana2 pon boleh..Skin Activator pulak sesuai untuk umur 40 tahun keatas ye laa kan..nak activate balik sel2 bagi awet muda gituwww
Nourifushion ni adalah penjagaan kulit setiap hari untuk kulit normal sehingga kering dan kulit normal sehingga berminyak...Herbal Aloe pulak untuk penjagaan kulit badan

Yang menariknya Herbalife ni...kita boleh pakai semua jenis produk..Even Skin Activator tu orang kata sesuai untuk 40 tahun ke atas..tapinya!! seriously x de masalah pon guna kalau kita ni muda remaja lagi..lagi bagus adalah...ye la kan..x dinafikan laa kan..ada je kita kita ni...baru umur 23 macam aku...tapi..muka nampak tua dari usia sebenar...hehee....so apa lagi? guna kan Skin Activator sekarang!!!


hehehee..


Untuk Entri ni...aku nak fokuskan tentang penjagaan kulit dengan menggunakan Set yang pertama...Radiant C..Untuk Entri2 lain kita akan bincangkan tentang produk2 yang lain pulak okeyh??



Radiant C Daily Skin Booster


Skin Booster ni memaksimumkan kuasa antioksia dengan menggunakan Vitamin C pada kulit Kita….Dengan Gel Krim yang sangat lembut membuatkan korang rasa ianya sangat2 lembut..serious!
Macam baldu kalau pegang…..pastu kalau kita sapu kat kulit x melekit.. Skin Booster ni kaya dengan Emollient yang membuatkan kulit korang rasa sangat licin…Even korang ada jerawat penuh satu muka…tp bila letak Skin Booster ni kat muka….rasa licin je muka yg berjerawat tu…serious..ni pengalaman aku yang sememangnya pengguna Skin Booster ni…Tips dia…kalau nak muka super duper cun..guna sekali dengan Face Quencher…insyaAllah hasilnya Superb!!

Fakta Ringkas

·     Ia diperbuat daripada Vitamin C yang berkualiti tinggi dan bahan-bahan lain yang digunakan juga termasuklah ekstrak Aprikot, Epal dan Lobak bersama Vitamin E.
·   Cream Booster ni boleh juga digunakan sebagai asas Make Up (pengganti Foundation dan Concelear)....Ianya amat membantu mengurangkan liang-liang yang jelas kelihatan dan sesuai untuk semua jenis kulit.

Faedah Produk
o   Membantu mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan wajah
o   Membantu memulihkan kulit yang kusam, kulit yang tidak bermaya.

Penggunaan
Picit sedikit keatas jari anda, urutkan lembut diatas permukaan muka dan leher. Gunakan di waktu pagi selepas selesai mencuci muka dan sebelum memakai pelembap muka.

Radiant C Daily Face Quencher

Radiant C Face Quencher ni sebenarnya adalah Spray Vitamin C yang Menyegarkan!! 
Sesuai sangat-sangat untuk semua jantina sama ada lelaki ataupun perempuan. Jika anda mempunyai kulit yang kering dan kusam serta kulit yang kekurangan, Radiant C Face Quencher ini akan membantu menyejukkan kulit dan memberikan impak muka yang lebih segar..

Selalu nya Face Quencher ni jugak digunakan selepas selesai ber make up sebab apa??

Impressive!!! 

Make up anda akan tahan lebih lama dan yang bestnya nampak natural dan segar je make up tu!!!

Kalau nak kulit jadi berseri, Nampak segar dan cantik semburkan di muka anda sekerap yang diperlukan pada waktu siang..kalau korang nak tau. Spray ni adalah barang wajib tau dalam hand bag saya!!


Spray ini selain mencantikkan kulit, ia juga membantu menyegarkan muka anda yang mengantuk. Biasa lah kan student, dalam bilik kuliah tu wajiblah ngantuk kan!!! Hahaahaha..So jalan alternative dia, saya spray muka saya....dan hasilnya???

X NGANTUK DAH!!!


Lepas tu sambung focus belajar laaa kan…hehheee..Ramai yang tegur kulit saya berseri-seri..haaaaaaa….serius..korang akan rasa kelainan kulit korang kalau pakai Radiant C Face Quencher ni sebabnya terbukti sebelum dan selepas menyembur face Quencher ni ke muka korang. Kalau x percaya tutup sebelah muka dengan tapak tangan korang dan sembur sebelah muka yang lain dgn penyembur ni…hasilnya…sebelah muka korang akan Nampak beza!! 

Nampak lagi cantik!!!!!
Susah laaaaa nak expresskan keterujaan saya ni…nak tau serius mmg korang kena cuba sendiri…best sangat2!!!


Radiant C Daily Face Scrub

Secera keseluruhannya, Radiant C Daily Facial Scrub ni tidak sama seperti scrub-scrub yang lain sbbnya kalau ikot la kan kaedah atau teknik kecantikan…

kita tidak boleh scrub muka kita hari-hari sebab nanti kulit kita akan jadi kering dan mengelupas…

Tapi!!! Dengan Radiant C Daily Facial Scrub ni..dah namanya terang tang tang tulis perkataan “DAILY” kannn…..

Kita boleh guna setiap hari!! Oyeah!!!

Makin guna..makin lembut rasa kulit tau..bukan makin nipis kulit ataupon kering…best sangat2!!.. Scrub Muka ini berfungsi untuk membersih, melembutkan dan melicinkan kulit kusam dan nampak letih dengan Vitamin C, manik JOJOBA dan ekstrak limau. Produk ni sesuai untuk semua jenis kulit sama ada kulit kering, kulit berminyak ataupon kulit normal.

Faedah Utama
•             Mencegaskan semula kulit yang mengelupas
•             Menceah kulit yang kelihatan letuh dan kusam
•             Memaksimumkan kuasa antioksidan sebagai perlindungan kulit

Kitaran ganti sel yang lambat menyebabkan kulit kita nampak kusam. Vitamin C ini lah yang membantu menghalang kulit kita daripada kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas. Kulit kita perlu mendapatkan jumlah antioksida hebat ini denga mencukupi dengan menggosok lembut diatas muka kita.

AWAS!!

Sering kali kita menonyoh-nonyoh muka kita semasa mencuci muka..perkara ini adalah dilarang sama sekali okay!!! Kulit kita terutama dibahagian muka mempunyai sel-sel yang sangat lembut. Jadi, kesan tonyohan yang amat ganas dimuka ini menyebabkan sel muka kita rosak!!

Jadi! Ingat ni, kalau nak cuci muka…buat urutan yang lembut je kat muka ni..x payah beria sangat…muka tu bukan lah kotor dan berdaki..Cuma berpeluh..ingat ni okay!! Selepas mencuci muka..bilaslah dengan air suam supaya liang-liang pori terbuka dan kekotoran muka korang tu akan dikeluarkan.

Kalau nak kuasa antioksia berganda…gunakan semua set lengkap Radiant C (Face Quencher, Skin Booster dan Facial Scrub) ini!!!
Anda akan melihat hasil yang memuaskan selepas sebulan sahaja..tingkatkan penggunaan untuk mendapatkan kulit yang lebih cantik dan lebih bernutrisi!!


okay..dah habis dah semua produk penjagaan kulit dari Radiant C


Okay nak highlight kat sini..kalau ada diantara korang suka bermake up laa kan...anda digalakkan untuk ambil set radiant C ini sebab apa...

1) Perlindungan muka daripada bahan kimia dan radikal bebas ( pertama nya sebelum pemakaian make up...korang cuci muka dan sapu krim booster..Korang telah membuat selapis perlindungan daripada mekap2 tu merosakkan kulit korang.

2) Aku ada mention kat atas yang sebagai asas mekap kan...ganti foundation atau concelear...actually Krim booster cukup membuatkan kulit anda ada impak yang berseri...lagi satu pemakain Krim Booster dan Face Quencher seriously membuatkan Kulit korang nampak segar
even pakai make up...tapi nampak make up to natural dan cantik dan tidak bercapok-capok macam opera

3) The best..lepas make up..sembur Face Quencher...weird kan? haha..x basah and tak rosak pon make up korang....dan yang paling best..make up tu macam melekat kat muka korang


Untuk pertanyaan lebih lanjut..anda bolehlah menghubungi saya di 0136451914
saya akan memberikan tip2 yang baik untuk kesihatan dan kecantikan anda.

Friday, February 3, 2012

Side Effect Herbalife


http://www.emocutez.comHai!!!!


Ape???http://www.emocutez.com x puas hati???? http://www.emocutez.comnape erk?? http://www.emocutez.com


tiru??? hahahhaa


okay2 nak mengaku..mmg pon aku tiru tajuk dia jer..
lagipon aku minat ngn blog dia..n xper..sbb kitorg satu team..hehe
sbb cam best jer kan tajuk ni...
mesti ramai yang nak tau aperkah dia side effect herbalife...


huaaaaa.......ngantuk laaa..jap eh nak lap air liur basi jap
Okay...first of all nak tanya korang yg baca ni
tau ke apa dia herbalife ni yer???http://www.emocutez.com


tau??? x tau???
hahaha...if korang search dlm web rasmi dia pon 
i'm sure korang blurr lagi..hak hak...ni dia Personal Wellness Coach anda sudah mari!!!!
***tada****http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com


ape?!!! http://www.emocutez.comMLM??!!!!
so what?
Hari ni toksah dok nak pertikaikan pasal sistem bisnes yg diguna pakai okay
Hari ni kita lihat pada side effect dia je okay...


jap eh..nak listkan side effect herbalife


1) Pinggang dan diameter peha dan betis anda mengecil
2) Lemak yang bertingkat-tingkat seperti Kek Hari Jadi di perot anda yang 3 lapis itu akan berkurangan
selapis demi selapis
3) Kulit muka yang mana berjerawat batu itu hilang dan apa yg anda lihat hanyalah kulit licin yg sgt halus
4) Saiz lengan yg mentensionkan anda itu mengecik dgn cantiknya.
5)Bagi sesiapa yang mempunyai masalah migrain...haaa..ini laa penyelesaiannya
6)Senggugut???? no more okay???
7) Bertambah subur dan bilangan anak makin meningkat...wow!!!!
8) Bagi yang nak tambahkan berat, anda tidak lagi ditiup angin kerana kekepingan anda
9) Lebih muda daripada umur sebenar sbb peratus lemak dlm badan telah berkurang (Awet muda gitu)
10) Pengurangan aras gula dalam darah for diabetic patient


Okay..meh kita tngok sikit testimoni


Ni nama dia Abang BOB...ni gmbr dia sebelum minum herbalife







Okay...x hensem kan??? chubby gilerrrrr kan...sgt2 kan...




jap eh....


jgn terkejut lak tngok yg ni...










tadaaaaa!!!!!





Happy tak tengok!!!!..
sama kan..bukan edit2 ni..mmg kenyataan okay..Abang Bob cipta rekod turun 60 kg..pergghhh hebat kan..tngok laa body dia..fit and firm gileerrr kot..aku dah pernah jumpa dia..mmg tergamam kot tngokk..hensem kan pas kurus...




Ni lak Abang Bup..dia pon sama..



yang ni Abang Mus'ab..hensem kan..mmg muka terus berubah pas kurus..dia sgt fit body dia




Ni pic ngan isteri dia.






Sorry!!! hehe...sbb curik gmbr bnyk sgt lak..hahahhaa









Ini serius!!!http://www.emocutez.com Tngok tu kan muka serius tu
yeay...semua yang kat atas tu sedikit dari testimoni pengguna..
Berlambak testimoni yang aku dengar...pi cam x muat je blog aku ni..sbb terlalu bnyk kan


haaa......nak tau x???
Aku pon sama mengalami side effect diatas...cuma point 7 & 8 tidak berkenaan dgn aku..haahahahahttp://www.emocutez.com
hehe..tp sekarang ni,,aku x de laa slim mana lagi
sbbnya..kadar ketepuan lemak http://www.emocutez.comdlm badan tu tinggi
so..cam lambat sket


tapi pengurangan sgt ketara beb
Baju2 aku bnyk yg longgar
terutama seluar jeans aku..
Abah larang pakai jeans sbb dia takot ketat..tp masalah itu dah selesai dengan 
pengurangan lemak dipeha ku.
Baju kurung dah jadi Jubah Abaya sekarang ni..haha
bnyak part lagi yang mengecil diameter skrg ni
Dlm temboh 2 bulan permulaan..aku telah kehilangan 7 kg
hahahah...sket kan berat yang hilang tu kalau nak dibandingkan dgn my friend
Abdul Rahmat, dia hilang 7 kg sebulan..woww!!!http://www.emocutez.com
badan manusia ni lain2..lgpon aku kadang2 skip gak sbb tu lah result x berapa best tu..
jangan main2 tau kalau dah mula..nanti korang rugi laa Herbalife ni sgt "Murah" okay


haaaaa....ni yg aku nak cerita neyh
sbb apa orang yg nak turunkan berat badan dan naikkan berat patot minum herbalife??
sbb apa???


sbb Herbalife ni laa satu-satunya bukan ubat kurus yg pernah aku jumpa
yg lain semuanyer hampeh..kurus mendadak pi side effect dia aper???
ni bukan ubat..tapi ia adalah makanan..mengandungi 
17 zat makanan 
dlm dia..baguskan???http://www.emocutez.com




Herbalife adalah satu Nutrisi Base Cellular..
Minuman ini adalah halal kerana berasaskan herba..tau x herba tu aper???
Disebabkan minuman herbalife ini adalah world wide
so dia xde laa tanda halal..but..
kementerian kesihatan dan jabatan agama islam 
dah sahkan kehalalan 
dan kebaikan dia


tak percaya lagi???http://www.emocutez.com
okay2..dengar ni yer.


macam mana herbalife bertindak??
dalam badan kita ada lebih 100 000 trillion sel yg membentuk sistem badan kita ni
dan nutrisi bermula di sel yerrr


bukan di perot anda yang boroi tu..
ingat!!!http://www.emocutez.com


di sel okay..
so,..sel kita akan teradaptasi hanya apabila kita mengambil makanan yg berserat tinggi,
rendah kalori ..


Herbalife ini merupakan satu terapi gantian makanan ( Meal Replacement Teraphy)
Ini bukan satu masalah baru okay dalam Medical
x percaya tanyalah doktor..mereka tahu akan terapi ini
sbbnyer..masalah Obesiti adalah antara masalah utama penyebab penyakit di MALAYSIA
cerrr korang tngok..ramaikan orang yang GEMOK GEMOK dlm Malaysia ni..


oppssss...terasa ke?????http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com


tak macam org KOREA,..hehee..
serius aku sgt jeles tngok awek2 korea masa kat Seoul dulu..bukan sbb diorg cun mcm pelakon tu
sbb kulit diorg sgt cantik...dan anak2 muda Korea tak ramai yg Obesiti
sbb pemakanan diorg...cara kita makan lain..hehe..kita x makan Kimchi..lalallaa~wekkk x sedap pun 


dan yang paling bestnyer...saintis dan doktor yang mencipta Herbalife ini
adalah penerima Anugerah Nobel Laurete dlm perubatan
nama dia Dr Louis Ignarro..


xpercaya???search laa pak cik google
Herbalife ni dijaga oleh 4 org pakar kesihatan dunia
dan yang paling bestnyer...terdapat Herbalife University di Korea
huhu...kalau aku lepas point dpt peluang pergi sini..tp apakan daya..bulan 9 dah dekat
aku pon x bnyk income lagi


woww!!!!http://www.emocutez.com


x yakin lagi ker????
x pe..ni atas pandangan masing-masing kan
tapi kalau nak pertikaikan
tahukah anda lebih 30 juta org berpuas hati dan sihat selepas menggunakan produk ini!!!
ada yg x ckp ianya x berkesan..sian ek korang,...sbb nyer korang x guna dngan betul
kalau ikot cara..Insyaallah..sure!!


sbb tu saya yakinhttp://www.emocutez.com nak cerita kat org
x payah nak fikir kejadah MLM tu semua
yang saya nak fokuskan kat sini ialah
saya berminat nak tolong siapa2 yang nak menjadi cantik dan kurus
sbb nya akan terbit rasa kepuasan tu.


Tengok!! Leonel Messi pon minum okay


tau x?? Herbalife sponsor dia..n dia pon antara Duta Herbalife
setiap pagi dia minum Herbalife..tngok laaa kehenseman dia
hehee..




Leonel Messi says:



“I Use Herbalife products on and off the field for energy and focus.
That way, I can play my best game”

Best Footballer in the World, Lionel Messi, 22 year old soccer phenomenon
is frequently cited as the world’s best contemporary player. He was signed by FC Barcelona  (‘FC Barca’) at 11 years of age and made his club debut when only 16. In just 244 career games, he has tallied an amazing 127 goals and 52 assists.


Beb..bnyk kot herbalife sponsor untuk sukan dunia ni
Tau x Nabil?? Pelumba Formula 3..bru setahun jagung
tapi amat genius dan hebat..mungkin akan gantikan pelumba F1 yg dapat no 1
hehee..korg tau kan sape??
Dia pon akan ditaja oleh Herbalife....wowwww...bestnyer!!!1


korang!!! korang!!!http://www.emocutez.com
Herbalife ni dah hidup 30 tahun tawww
tp kat M'sia je baru bertapak 5 tahun..so x pemes lagi
so nyer kalau korang nak cakap produk ni tipu..hahahaha...http://www.emocutez.comkorang sangat kurang bernasib baik
so...nyer...mcm biasalah


Saya telah menjadi Personal Wellness Coach Herbalife
so..readers!!


berminat nak tahu lebih lanjut x????? mana2 kat sini lagi tiga bulan nak kawen..hehehe.
nak kecikkan apa yg patot..leh wat temujanji dengan saya..




sebelum tu meh usha2 dulu rupa produk cmne yerr






Encik Abang ni dia minum sebelum gi main..kenal x sape ni...untuk tenaga dia..hehehe




Uissshh lazat gilerrr kan..leh tambah mcm2..asalkan low calorie..hehe..tp kalau nak cepat kurus minum kosong jer...tp sedap gak!!..hehehhe


Ingin membeli produk??http://www.emocutez.com


Sekiranya berminat dgn produk
emailkan pertanyaan anda ke


ez_niey89@yahoo.com.my


atau add Fan Page Face Book saya : Ezniey
FB peribadi saya hanya untuk friend jer..hehe


bila dah email baru saya bagi nombor phone yerr..
Make sure jadikan saya coach kesihatan anda sbb yer saya amat komitmen ngn customer saya
Ramai yg x dpt best result sbb tiada coach
tapi saya??ehem ehem..saya akan menjaga dan memantau anda sehingga kurus


Thanks!!!


" Herbalife..it's yor choice"






Okay korang post2 yang seterusnya saya akan post bnyk lagi ttg produk
nantikan okay!! tata..mmmuahxx
http://www.emocutez.com